2019-07-11, 18:54
|
|
Żona Gargamel
|
Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7
Absolwentka ogromnie podziwiam! Mojego czasem nie ma cały dzień ale nawet jedna godzinka luzu dużo daje i jest na co czekać
Cytat:
Napisane przez Elsabel
Jeju, jaka akcja [emoji15] Biedna Helcia, zdrówka dla niej! Nawet cycka nie chciała to już naprawdę musiała być w histerii  Moja też tak ma. Jak widzę że się wybudza a chcę jeszcze szybko coś zrobić to kładę na niej rękę i uspokaja się na kolejne kilkanaście minut  Nie dziwię się, że jesteś zmęczona i podziwiam, że tak dobrze radzisz sobie z małym sama. Ja czasem z ulgą wręczam dziecko TŻ jak wraca z pracy żeby mieć upragnione kilka godzin tylko dla siebie.
Co do spania z dzieckiem to ja jestem z siebie dumna, bo nie wzięłam małej do łóżka ani razu. I nie chcę tego robić. Nie chodzi mi o relacje z mężem, bo je mam aktualnie w d*pie, ale chcę żeby dziecko miało takie swoje miejsce i to je kojarzyło ze spaniem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Piątka, jeśli chodzi o spanie 
Ja nad ranem zabieram ją na kanapę żeby spróbować przydusić do jakiejś normalnej godziny, do łóżka nigdy. Ciekawe czy wytrwam, wszyscy w ciąży mi mówili że nie mam szans i to mi daje siłę bo ja zawsze na przekór 
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------
Cytat:
Napisane przez Eceea
Zdecydowanie ostatnie Załącznik 7682792
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
|
Ja poproszę ostatnie i kieliszek wina 
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
|