Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad 2019- cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-07-12, 10:03   #2158
Ska
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad 2019- cz. 3

Cytat:
Napisane przez Sarahxoxo Pokaż wiadomość
Jak super Gratulacje!!! Uwierz mi, coreczki to najwieksze skarby. Nigdy przenigdy bym nie oddala swojej rozrabiaki za chlopaka A co do rozu to nigdy nie wiesz... moze sie okazac, ze ona w przyszlosci sama nie bedzie lubila tego koloru .
Czyli kolejny "drobny" dzieciaczek. Moj synek tez podobno drobny, ale dzieciaki mega szybko nadrabiaja jak juz sa na swiecie.

Ja to nawet na te usg nie patrze, bo tak to bym miala juz 10 roznych terminow . Trzymam sie terminu z kliniki i mam gdzies te jej wyliczenia, bo tak to by oszalec z tymi terminami

A ja nie oddałabym mojego Bąbelka Synka za żadną dziewczynkę Ale teraz będzie do pary i jestem przeciekawa jak to jest z Córką..
Marzę tylko żebym miała z Nią taki kontakt jak ja z moją Mamą - Przyjaźń i zero oporów przed rozmowami o czymkolwiek. I zaufanie którym mnie zawsze darzyła sprawiło że nigdy nie nadużywałam tej wolności i trzymałam się w ryzach
Cytat:
Napisane przez Likka9 Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam moja gin, pierwszy raz jestem zadowolona z lekarki

Mąż wrócił z pracy,sprawdził że ma poniedziałek wolne więc pójdziemy wszyscy na prenatalne, super. Córka nie może się doczekać. Chociaż ona mówi,że ubranka nie są dla dzidziusia tylko dla jej lalek,no nie rozumiesz mamo? To dla lali mamoo [emoji3]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
[emoji3059]

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka