Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zawsze mnie kobiety widzą jako kumpla
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-07-15, 13:35   #15
Azhaar
Zadomowienie

Dot.: zawsze mnie kobiety widzą jako kumpla

Pytanie czy ona faktycznie się potem kumplują?

Czy to jest tylko taki tekst na odwal, żeby jasno powiedzieć, że nie chce się nic więcej, ale żeby nie zranić i nie podać konkretnego powodu czy faktycznie wyszło w którymś przypadku z tego jakieś koleżeństwo?

Jeżeli z jakąs kobietą dobrze się dogadujesz w sensie koleżeńskim, to może faktycznie warto podpytać.

Generalnie powodów dla których mogę z kimś się kumplować ale nie wchodzić w związek, może być sporo. Mogą być one bardziej precezyjne (np. inne plany na przyszłość) albo może to być brak ogólnie pojętej chemii i przyciągania. Mam sporo facetów kumpli, z którymi jednak w związek wchodzić bym nie chciała.

Jeżeli umawiasz się przez portale, to tym bardziej może być to kwestia wyglądu i Twojego ogólnego sposobu bycia, bo przez czat tego się nie oceni. I nie mówię że jest coś z Tobą nie tak, po prostu tak już jest że przy randkach przez Internet to pierwsze spotkanie może bardzo zmienić nasze wyobrażenie o drugiej osobie. Napisałeś, że umówiłeś się raptem parę razy - nie wiem czy to jest taka ilosć spotkań, by zaczynać panikować i analizować.
Azhaar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując