2019-07-19, 21:55
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopad 2019- cz. 3
Cytat:
Napisane przez Likka9
O ja też z wschodu
Na północ i południe jeżdżę,ale na zachodzie nigdy nie byłam.
Dla odmiany dwóch braci ma kobiety z zachodu [emoji23] ale jeden poznał i tak w uk i tam żyją i nie będą na pewno wracać, więc tylko jak przyjeżdżają to tak w rozjazdach do nas i do jej rodziny. A drugiego laska chce się przeprowadzić do nas do miasta [emoji3] wiec i chyba nie dane mi będzie zachód zwiedzić.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Nie no Dolny Śląsk kiedyś obowiązkowo, może jeszcze Karpacz, reszta niekoniecznie chociaż jak owocowy proponuje kanapę to może i Górny 
Cytat:
Napisane przez Ska
El profesor! Relaks z Netflixem nas z TŻem czeka  Trzeci sezon Domu z Papieru, radler i jeszcze popcorn wjedzie 
Synek cudownie zasnął z pół godziny temu [emoji3060] Załącznik 7683823
U mnie dziś Stranger Things na tapecie  pepsi bez cukru wiśniowa, sałatka z halloumi i prawie się czuję jakbym nie miała cukrzycy
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
|
Cytat:
Napisane przez owocowykoktajl
O jaaaa, u mnie w składziku stoi 4pak somersby 0% gruszka. Od miesiąca. I chęci brak. Zapraszam, jest gdzie spać  kanapa rozkładana, ale wygodna  Jeśli nie liczyć szkoleń to nigdy nie byłam w Warszawie  ale jakoś mnie nie ciągnie.
Chociaż pojechałabym jeszcze raz na Mazury i Kaszuby, nie powiem. Lubię takie "wiejskie" i naturalne miejsca. Za to strasznie rozczarowałam się Bieszczadami ;(
|
Jakbym jednak zdecydowała się na wakacje to sie zgłoszę Bieszczady miałam w planach ale w sumie po co jak po górach nie połażę bo nie czuję się na siłach. Wstyd bo blisko ale tez nie byłam.
Cytat:
Napisane przez babeczki
Jaguś - chodze do aktywnej mamy z luxmed kolo leclerc  co piatek od 21 tc do chyba 34 bo z tego co pamiętam jest 12 zajec
|
To nie moje strony, a jak myślisz warto chodzić tak w ogóle? W końcu mi czasu zabraknie jak będę sie tak zastanawiać.
|
|
|