Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcę być mamą - ploteczek część II :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-07-21, 21:47   #1837
marcja7777
Zadomowienie

Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
Stotek kiedy wyniki krzywych?

Dzasta teściową strzeliła gafę, gdyby wiedziala ile przeszliście to by tak nie gadała. Super, że udało się aż tyle pobrać. Świetna atmosfera, na pewno pomaga przejść to wszystko. Kiedy mają dzwonić z kliniki? A mam takie pytanie, jak wygląda punkcja? Przez brzuch wbijają igłę czy od środka?

Meamia gratulacje, teraz trzeba się tylko cieszyć

Moulin czyli powoli wszystko zamierza w dobrym kierunku, skoro owu sama się pojawiła. Za niedługo i ty bedziesz chwaliła się 2 kreskami. A co do tych witamin to ewidentnie próbowała cie naciągnąć... brak słów.

Malutka a ty jak się czujesz?

Marcja po powrocie masz jeszcze wolne?

Coś Ania ostatnio mało pisze...
Wylądowalismy szczęśliwie i już jesteśmy w domu. Mam jeszcze tydzień wolnego Ufff 😁

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Dance Macabra Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki i cieszę się że mieliście taką luźną atmosferę [emoji4]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Dziwnie

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Teściowa myślała, że jestem w ciąży, bo od wczoraj odmawiam piwa. No cóż, mam nadzieję że w najbliższym czasie. Teraz kończę weekend z winem.
Jutro neurolog, trzymajcie kciuki.

Trzymam kciuki Dance.

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Dzasta super, że wszystko przebiegło prawidłowo. Teraz czekajcie na telefon. Transerujecie jeden zarodek tak?

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Aniu, gdzie jesteś?
marcja7777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując