2019-07-22, 14:39
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nie kocham mojego chłopaka...
Cytat:
Napisane przez Monika_97_
Boję się jak on zareaguje, jest wrażliwy, a już miałam już kiedyś spore kłopoty z chłopakiem po zerwaniu i dalej nie do końca się one skończyły. Nie chcę żeby cierpiał, przecież nie po to zdecydowałam się na związek żeby zrywać i go krzywdzić, ale cholera znowu nic nie wychodzi 
|
Krzywdzisz to go teraz będąc z nim, a nic do niego nie czując. Miej szacunek do niego i przestań go oszukiwać. Daj mu szansę na poznanie dziewczyny, która będzie go kochała całym sercem i dla której będzie tym naj.
Cytat:
Napisane przez Monika_97_
No właśnie łatwiej powiedzieć niż zrobić, nie mam pojęcia jak z nim zerwać... :/
|
Spotkaj się z nim i powiedz, że już nic do niego nie czujesz i że musi o tym wiedzieć, bo nie chcesz go już oszukiwać. Ty chyba bardziej nie chcesz zerwać z własnej wygody i strachu. Na pewno bardziej by cierpiał gdybyś dalej z nim była tylko z litości, nie kochając go. Być może gdy się dowie, że go nie kochasz to sam sobie Ciebie odpuści. Poza tym jeśli w wieku 22 lat byłaś już w 6 związkach na poważnie..to chyba nie potrafisz po prostu żyć bez faceta i szukasz kogoś na siłę, dlatego potem wychodzą właśnie takie kwiatki, że nagle Ci "uczucie" przechodzi
Edytowane przez 0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5
Czas edycji: 2019-07-22 o 14:43
|
|
|