2019-08-13, 10:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marcowe 2019 - cz. 9
Moja 5 m-cy kończy 21. Myślę że potem zaczniemy na razie taka nieśmiała zabawę z jedzeniem, zobaczymy. No i wodę spróbujemy pewnie. A jak przyjdzie mi kubeczek to postaram się jej dawać moje mleko z tego. W ogóle ona jest tak zainteresowana tym jak my jemy, sama buzie otwiera, próbuje naśladować, no rozkoszna jest wczoraj jej dawałam probiotyk na łyżeczce to mi ją zabrała i nie chciała oddać [emoji23]
A obrotów na brzuszek nadal u nas brak i jakoś się chyba nie zanosi. No chyba że znowu wstanie pewnego ranka jak gdyby nigdy nic z nową umiejętnością. Nie wiem, może za mało na macie leży. Ale jak leży to kurde zaraz się wkurza że nie może iść i ryczy to ja przewracam na plecy albo zabieram z maty. Kiedyś leżała dłużej a teraz strasznie przeżywa [emoji23] dużo lepiej jej się leży na brzuchu na łóżku. W ogóle odrywa już brzuch w połowie a dziś już przyuwazylam że nogę zgina mocno do brzucha, na razie tylko jedna no ale nie wiem czy jestem gotowa na to żeby mi ruszyła przed siebie [emoji23]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------
A i Rose, dzięki za ten przepis na muffinki, robiłam już dwa razy i ogólnie najbardziej zadowolony to jest mój mąż [emoji23] wczoraj mi wyszło 25 muffinek to dziś już połowy nie ma a ja zjadłam może ze 3
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|