Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY JESTEM W CIĄŻY? - ZAPYTAJ TUTAJ! Zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-23, 09:08   #1189
Marta zmartwiona
Przyczajenie

pomozcie?jakim cudem to moze byc ciaza?

czesc dziewczyny,jestem tutaj pierwszy raz i nie mam pojecia czy ktos mi pomoze ale mam taka nadzieje, opowiem wam moj problem, otoz zawsze kiedy kochamy sie z chlopakiem zabezpieczamy sie prezerwatywa, i po stosunku sprawdzamy czy wszystko bylo ok,a kiedy uprawiamy petting tez uwazamy na raczki, i jesli cos moglo sie do mnie dostac to ten plyn wydzielajacy sie na poczatku gry wstepnej ale watpie bo naprawde uwazamy.moj cykl to 26-28 dni roznie bywa,w lipcu dostalam okres i zaczelam brac tabletki regulon, po trzech dniach odstawilam je bo bardzo wymiotowalam , i zle sie po nich czulam,okres przedluzyl mi sie i trwal az 10 dni, a zawsze mam 4-5 dni, teraz w sierpniu spoznia mi sie miesiaczka juz 2 tyg. zrobilam test tydzien po spodziewanej wyszedl negatywny , zrobilam wczoraj czyli juz 2 tyg po i tez negatywny, czasem bola mnie jajniki ale chwilke i to mija, bola mnie tez nadnercza,mam sucho, moj sluz jest grudkowaty bialy gesty ,wczesniej mialam jak bialko kurzego jaja i bolaly mnie piersi to minelo, i teraz mam ten grudkowaty, ktory staje sie powoli przezroczysty po czesci, a mnie znowu piersi zaczynaja bolec, czy ja moge byc w ciazy ? czy to raczej tabletki regulon tak na mnie wplywaja? dzwonilam do mojej ginekolog ale nie ma jej i ie wiem co robic:/
Marta zmartwiona jest offline Zgłoś do moderatora