Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad 2019- cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-08-14, 13:12   #814
diaka
Raczkowanie

Dot.: Mamusie listopad 2019- cz. 4

Cytat:
Napisane przez Miss_Bow Pokaż wiadomość
Dzień dobry[emoji846] Śpieszę z wiadomościami z wczoraj, bo nie mam czasu pisać. Przed chwilą wypiłam swój słodki napój i czekam. Był o smaku brzoskwiniowym, nawet dobry, ale mnie zemdliło po jakiś 20 min, nie jest źle, ale nie lubię słodkiego z rana[emoji849] Jeszcze maluch się super aktywował i kopie po żołądku[emoji23]

Wizyta wczoraj udana[emoji846] Maluch rośnie i przybiera odpowiednio, waży już 1450g, mały klocek[emoji33] Moich przepływów już nie badali tylko przepływy w pępowinie i mózgu dziecka, powiedzieli, że wszystko w porządku, kolejna wizyta na 10 października - chyba, że położna stwierdzi, że trzeba wcześniej. No i w 100% mały mężczyzna, bo dumnie pokazywał siusiaka, więc imię zostaje[emoji16]

Mama powiedziała, że ogromne przeżycie widzieć takiego maluszka na USG[emoji7]

Współczuje stresów przez mężów, często mężczyźni nie rozumieją przez co przechodzimy będąc w ciąży. Mój narazie stara się być bardzo wyrozumiały i pomocny, ale kilka razy podniósł mi ciśnienie - po tym jak dostałam ataku płaczu zauważył chyba, że nie powinien mnie derwować[emoji6] Zresztą uważam, że mój mąż jest życiowo bardzo dobrze zorganizowany, więc nie przysparza mi na szczęście dodatkowych stresów[emoji6]
Super, duży już chłopiec [emoji4]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
diaka jest offline Zgłoś do moderatora