Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam męża a kocham innego
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-08-16, 20:29   #9
Dwight_Schrute
BAN stały

Dot.: Mam męża a kocham innego

Cytat:
Napisane przez cytrynka19870201 Pokaż wiadomość
Najprościej myślicie byłoby odejść od męża, ale to nie jest takie proste, cały majątek, w tym moja firma są oficjalnie zapisane na niego i e razie rozwodu zostaję z niczym i bez kasy
I nie, nie zależy mi na luksusowym domu, czy samochodzie, ale musiałabym pójść do normalnej pracy, od 8 do. 16, a teraz mam tak ustawione że wpadam raz na parę dni do firmy na parę godzin, resztę czasu mam dla siebie, i szkoda by mi było tych wszystkich fajnych imprez na które chodzę z mężem, dobrego jedzenia w knajpeczkach, romantycznych wyjazdów weekendowych, egzotycznych wakacji trzy razy do roku,
Tan mój "kolega" zarabia mało, i w ramach rozrywki może mi postawić piwo Piast i zagrać do tego na gitarze w garażu (razem z kolegami wynajmuje na spółkę garaż gdzie imprezuja i grają muzykę), na razie mi się w tym garażu podoba, ale nie wiem, czy na dłuższą metę mi się nie znudzi
Jednak chodzi o kasę i wygodne życie.
Women cannot go backwards in lifestyle... Ta sentencja pasuje idealnie do twojej sytuacji.
Najchętniej byś wycyckała męża z kasy żeby nie stracić poziomu życia jaki masz obecnie, a związała się ze szkolną miłością. Niestety musisz dokonać wyboru. Bardzo przykra sytuacja. Dla twojego męża oczywiście. Tobie jakoś nie współczuję. Sama się wpakowałaś tam gdzie jesteś.
Dwight_Schrute jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując