2019-08-16, 21:53
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 30-letnia dziewica - reakcje mężczyzn
Ja uważam, że jest nieco trudniej znaleźć partnera nie-tinderowca już po takim okresie, gdzie człowiek idzie na studia, zmienia miejsce zamieszkania, pracę. Słowem - kiedy już się jego sytuacja zawodowo-mieszkaniowa stabilizuje i ma się jakieś grono przyjaciół to wcale nie jest to takie proste. W pracy kogo miałeś poznać to poznałeś, przyjaciół już masz i zazwyczaj spotykacie się w stałym gronie, na imprezy się już tak nie chadza. Nie jest to niemożliwe, nie jest to bardzo trudne, ale moim zdaniem jest to już trochę bardziej kłopotliwe.
Ale największą przeszkodą nie jest wiek, bo jak ktoś jest zamknięty to i mając 18, 28 czy 38 lat będzie mu ciężko - a do takich osób, zdaje się, że zalicza się autorka. Dopóki się nie otworzy, nie pokona swoich barier to swoje dziewictwo będzie jeszcze trzymać, a trzymać.
Apropos bycia nudnym, to to bardzo indywidualna kwestia, ale ja np. nie dogadam się kompletnie z monotematycznymi osobami. Dobrych kilka osób tego typu już mi się udało w życiu spotkać i zawsze ten sam temat, wkoło Macieju
Czas edycji: 2019-08-16 o 21:56
|
|
|