Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - geste wlosy szopa problem z ukladaniem help !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-23, 10:53   #7
JadowitaBiedronka
Raczkowanie

Dot.: geste wlosy szopa problem z ukladaniem help !

Cytat:
Napisane przez Edi1165 Pokaż wiadomość
wiem wiem ze sa juz takie tematy ale mam pare pytan a nie chce odswiezac starych tematow bo po co a moj problem jest raczej troche inny niz wszystkie tak wiec zacznijmy

chodzi o to ze jestem facio ;p i jest sprawa tego rodzaju ze strasznie mi sie pusza wlosy po kapieli ;/ nie wiem moze to wina tego jak je susze ? ( reczniczek nie uzywam suszarki tylko je tarmosze ;p ) no i kurcze strasznie ciezko je potem wygladzic uzywam szamponu Garnier Fructis Nutri-Gladki, wiem ze jest pelno roznych odzywek itd. ale nie uzywam ich z prostego wzgledu na to ze chyba wszystkie takie preparaty sa dla kobiet ... troche dziwnie by bylo jakbym po wyjsciu z domu na impreze czy do pubu pachnial kobiecymi kosmetykami ... ;/ czy znacie jakies alternatywne sposoby wygladzania wlosow wlasnie dla facetow ?

nie wiem moze inne sposoby suszenia czy zmiana szamponu na jakis specyficzny czy no nie wiem sam ...

i druga sprawa to ukladanie ... zel odpada bo nawet najmocniejszy jest za slaby ... guma do wlosow mnie przeraza bo slyszalem ze strasznie po niej wlosy wylatuja ale z kolei i tak bym jej nie uzywal bo raczej z byt mocno skleja wlosy i wyglada sie potem jakby mnie krowa ulizala ... myslalem ze dobrym rozwiazaniem bedzie brylantyna w wosku Soraya ale okazalo sie ze jest ona strasznie tlusta i po nalozeniu na wlosy wcale nie wygladaja one jak polyskujace tylko poprostu tluste jakbym sie kurde kilka dni nie myl ... az w koncu dopadlem taft wax creative look calkiem fajny nie skleja za mocno wlosow ale jest znow za slaby ... i jak juz po ciezkiej bitwie z wlosami nadam im zamierzany wyglad .. to po 20-30 minutach opada i to co stalo mi na glowie potem lezy ... i wyglada to beznadziejnie ...

naprawde bylbym wdzieczny za jakakolwiek pomoc i sugestie
Na puszace sie wlosy, krecone, trudne do ulozenia polecam tylko i wylacznie odzywke GARNIER FRUCTIS NUTRI-GLADKI. Jest totalnie cudowna. Mam ja teraz na wlosach i czuje sie naprawde sweitnie.Moje wlosy coprawda nigdy nie byly takie hmm puszyste jak u baranka ale mam loki, wlosy mam suche (od prostownicy i tapirowania) .Po nalozeniu oidzywaki wloski sa bardza gladkie, miekkie mile w dotyku . naprawde serdeczniep olecacm
JadowitaBiedronka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując