jak wrócić do swojego świata
mam 22 lata, Nie mam praktycznie żadnych znajomych, nie mam z kim wyjsc na piwo, wygadac się, Sylwester, ostatki, swieta- zawsze spedzalam sama. z każdym rokiem zauwazam, ze podnosi się moja pewność siebie, ze zaczynam walczyć o siebie, ale dzieje się to strasznie powoli. na jesieni zaczelam pracę w pepco, praca z ludźmi, w moim otoczeniu okazała się strzałem w dziesiątkę, chociaż na poczatku chciałam uciekać. zaczęłam chodzić na randki(nigdy nie miałam chłopaka), jednak zainteresowani mną kompletnie nie byli w moim typie-malo przebojowi, spokojni, może nawet zakompleksieni. aż w końcu poznalam chłopaka, który wydal się inny, szybko miedzy nami zaiskrzylo. i poznalam piękny świat, który zawsze chciałam mieć. imprezy co weekend, imprezowa ekipa, mnóstwo znajomych, kuzynów itp. ciągle ktoś znajomy, na ulicy, wszędzie... a teraz zerwalismy... boje się powrotu do tej codzienności, kiedy jestem sama, zdana na siebie, bez nikogo, tak ciężko wrócić do takiego życia kiedy poznalo się smak czegoś lepszego
|