2019-08-22, 12:41
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2019 ❤ cz. 2
Cytat:
Napisane przez Kasia2204
Ja mam to samo wydaje mi się to takie nierealne i nawet jeśli nie będzie chciał wyjść i będzie po terminie to za miesiąc już będzie z nami. Codziennie rano się budzę i oceniam czy jest dobry dzień na rodzenie czy mam siłę jestem wypoczęta itp  no i już mam harmonogram depilacji żeby w razie czego nie być zaciśnięta jak dżungla a dziś jest dzień pięt żeby też się dobrze prezentowały
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja w poniedziałek na szybko strzeliłam golenie nóg, bo tak mi się w weekend nie chciało normalnie depilować i w poniedziałek już musiałam ekspresem. Bożena ostatnio była potraktowana przez tż, więc jakoś tam daje rade
Ale właśnie pięty miałam nie zrobione i teraz muszę je chować hahahaha [emoji85][emoji23]
Cytat:
Napisane przez viva91
Nic dodać, nic ująć [emoji6]
Hah, też zaczęłam dbać o stopy [emoji16] w ogóle w ostatnich tygodniach bardzo sucha skóra mi się zrobiła, dłonie też muszę intensywnie smarować.
Właśnie oddałam mocz do badania i czekam na tramwaj, a tz składa wózek pewnie. Zaskoczyło nas, że to takie wielkie kartony i musieliśmy wypakowac elementy, bo by do auta nie weszły [emoji39]
Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
|
Rób pięty, rób, żebyś nie musiała się wstydzić jak ja
Aż tak? My cały wózek dostaliśmy w jednym małym kartonie i dziś moja mama będzie otwierać i mi wysyłać zdjęcia
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|