Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku i o wszystkim innym, cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-09-02, 14:44   #1808
kasia1608
Zakorzenienie

Dot.: Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku i o wszystkim innym, cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
cześć
w nocy lało i to ostro i aż zlekka zmarzłam i musiałam się przykryć
jacyś goście mi pod oknami ok 2 w nocy pogadanki jakieś zrobili, śmiechy, filmiki sobie puszczali z godzinę przez nich zasnąć nie mogłam....

nad ranem 19 stopni, po wyjściu ze szkoły po 9 słońce czadziło, u mnie na balkonie 21 a telefon pokazywał 32 teraz już chłodniej, bo trochę popadało, ale jaki przyjemny chłodek przez okno wlatuje

znam to, te takie, a później darmowe bilety zawsze mi sie piosenka przypominała "wsiąść do pociągu byle jakiego nie dbać o bagaż nie dbać o bilet...." i tylko pamiętaj o legitymacji tak to mogłam sobie jeździć stare dobre czasy
teraz kupuję bilet ale wsiadam i mi dupkę zawiezie gdzie chce, auta nie mam to i nie mam wyboru

haha u mnie też czas wolno leci, zwłaszcza, że zrobiło się trochę szaro to wrażenie że jest godzina późniejsza

bo kurde oni czasem sprzedają dwa bilety na to samo miejsce
pamiętam jak z Wawy wracałam, to po drodze ludzie przychodzili na miejsca już zajęte, ale konduktor wcześniej chodził i prosił by ludzi do niego wysyłać chyba miał jakieś miejsca dla nich
To co oni nie widzą w komputerze że to miejsce zajęte

2lata temu mieliśmy miejsce widmo na nieistniejący wagon, chaos był ale konduktor każdemu mówił żeby siadać byle gdzie bo nie ma miejscówek

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
kasia1608 jest offline Zgłoś do moderatora