Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki Wózek Najlepszy???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-24, 09:53   #123
kasienka1977
Rozeznanie

GG do kasienka1977
Dot.: Jaki Wózek Najlepszy???

Witam, ja mam chicco trio enjoy i jestem bardzo zadowolona. Wózek jest lekki, wąski (mieszkam w kamienicy są tu podwójne drzwi, jedna połówka bardzo ciężko się otwiera i sąsiadka, która kupiła tako ma kłopot, żeby dostać sie do domu), łatwo się składa, daje się prać w pralce. Synuś ma 7 miesięcy, w gongoli jeżdził do 5 miesiąca, potem zaczął siadać i przesadziłam go do spacerówki. Nie rozumiem jak komuś mogło dziecko wyrosnąć z gondoli, bo u mnie ona stoi w kuchni i służy małemu do drzemek i nie zanosi się na to, żebym mu musiała wycinać dziury na nogach Młody urodził się jako 60 cm bobas, więc nie ma mowy, żeby był malutki
prowadzi się łatwo, dobrze manewruje, mimo małych kół jeżdziłam nim i po polnych drogach i po asfaltowych ścieżkach i różnic w komforcie jazdy nie zauważyłam. Wózek ma amortyzację - wielbicielki Tako informuje, że amortyzacja to nie tylko ochydne skórzane paski. Swoja drogą widzę, że na chicco narzekają te mamy, które wybrały Tako - o połowę tańsze, rozumiem, że trzeba dorabiać ideologię do tego, że się nie kupiło drogiego wózka
Acha - fotelik w chicco enjoy służy dziecku do 13 kg, a nie do standartowych 9 jak w wielu innych fotelikach