2019-10-13, 13:11
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Czy facet mnie olał? Oceńcie sytuację
Cytat:
Napisane przez Lana89
W końcu doszło jednak do drugiego spotkania, na którym nadal był dość chłodny. Jednak mimo tego poszliśmy ze sobą do łóżka, choć tego zupełnie nie planowałam bo zazwyczaj czekam z tym dłużej, jednak to wszystko wyszło tak szybko pod wpływem chwili.
I po tym spotkaniu coś się zepsuło. Zadzwonił co prawda dzień po spotkaniu, więc niby wszystko wydawało się być ok.
On odebrał, powiedział, że dobrze, że dzwonię bo zgubił telefon ( wydało mi sie to sciemą), a nie miał importowanych kontaktów.
Ale dodał jednocześnie, że będzie miał w tym tygodniu dwa wyjazdy służbowe ( co też nie wiem czy jest prawdą) bo wygrał przetarg.
|
To zawsze jest sytuacja wyjątkowa. Zwykle to wszystkie dziewczyny robią to po ślubie przecież. To forum jest wystarczająco wyzwolone żebyś nie musiała się tak tłumaczyć. Chociaż i tak pewnie bardziej tłumaczyć się przed sobą...
Jasne, że się zepsuło. Dostał czego chciał. Uznał, że nie warto się starać i spotykać z dziewczyną, która idzie do łóżka na drugim spotkaniu. Dobrze czy nie, ale wielu ma takie podejście.
Ojj, te zgubione telefony i wyjazdy służbowe. Bez tego ani rusz.
|
|
|