Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy facet mnie olał? Oceńcie sytuację
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-10-13, 13:11   #4
Dwight_Schrute
BAN stały

Dot.: Czy facet mnie olał? Oceńcie sytuację

Cytat:
Napisane przez Lana89 Pokaż wiadomość
W końcu doszło jednak do drugiego spotkania, na którym nadal był dość chłodny. Jednak mimo tego poszliśmy ze sobą do łóżka, choć tego zupełnie nie planowałam bo zazwyczaj czekam z tym dłużej, jednak to wszystko wyszło tak szybko pod wpływem chwili.
I po tym spotkaniu coś się zepsuło. Zadzwonił co prawda dzień po spotkaniu, więc niby wszystko wydawało się być ok.
On odebrał, powiedział, że dobrze, że dzwonię bo zgubił telefon ( wydało mi sie to sciemą), a nie miał importowanych kontaktów.
Ale dodał jednocześnie, że będzie miał w tym tygodniu dwa wyjazdy służbowe ( co też nie wiem czy jest prawdą) bo wygrał przetarg.
To zawsze jest sytuacja wyjątkowa. Zwykle to wszystkie dziewczyny robią to po ślubie przecież. To forum jest wystarczająco wyzwolone żebyś nie musiała się tak tłumaczyć. Chociaż i tak pewnie bardziej tłumaczyć się przed sobą...

Jasne, że się zepsuło. Dostał czego chciał. Uznał, że nie warto się starać i spotykać z dziewczyną, która idzie do łóżka na drugim spotkaniu. Dobrze czy nie, ale wielu ma takie podejście.

Ojj, te zgubione telefony i wyjazdy służbowe. Bez tego ani rusz.
Dwight_Schrute jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując