2019-10-16, 12:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 [emoji173] -część 4.
Uff, udało mi się was nadrobić [emoji16] odniosę się do tego co zapamiętałam.
-pieluchy mam od baby list z allegro, wersja 140g, jakieś lux. Materiałowo są fajne, myślę, że nadadzą się do wielopielo, ale z rozmiarem nie pomogę.
-recznik mam z Lidla, z jakiejś starej oferty z kaczuszką. Po praniu jest milusi, nic się z nim nie stało, nie wiem jak z wchłanianiem wody. Ale ja mam mały rozmiar, tak typowo na początek. Ostatnio kupiłam w Lidlu ręczniki dla siebie i TŻ, materiał mają podobny do tego dziecięcego i jestem w nich zakochana takie są super.
- mój Maks jest ułożony główka w dół, ale czasami dupkę ma nad pępkiem, a czasami leży bardziej po skosie i wypina tyłeczek po prawej stronie. Ogólnie zauważyłam, że upodobał sobie prawą stronę i tam siedzi, a z lewych żeber zrobił sobie w ostatnim tygodniu cymbałki [emoji15]
- też mi drętwieją ręce, najgorzej jest w nocy. Jak wstaje to nie mogę nawet szklanki utrzymać [emoji17]
My byliśmy dzisiaj w urzędzie i załatwiliśmy uznanie młodego. Później pojechaliśmy na zakupy i w lumpku trafiłam za 2 zł szlafrok. [emoji16] Cukierkowy róż, ale jak ma tą jedną okazje to przeżyje ten kolor, w końcu to nie pokaz mody[emoji28] no i cos mi dzisiaj nie tak, cały czas mi słabo, boli mnie głowa i nic mi się nie chce. Do tego mam schrzaniony humor bo sąsiad wykosił nam maliny i to tak, że nawet wykopał korzenie. Jest mi przykro bo co roku robiłam sobie z nich przetwory i dzieciaki się nimi objadały, a przynajmniej wiedziałam, że są "BIO". Niby drobnostka, ale dla mnie to była ważna rzecz. Coraz bardziej zaczyna mnie tu towarzystwo denerwować i chce stąd jak najszybciej uciec [emoji35]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|