Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciężkie dni kobiety, choroba bliskiej osoby
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-10-18, 21:12   #5
lang123
Raczkowanie

Dot.: Ciężkie dni kobiety, choroba bliskiej osoby

To nie jest sciema na bank bo dostala telefon od rodziny zeby szybko przyjechala... Odprowadzalem ja nawet.. Sprawa trzy przepraszala mnie ze ta randka trwala tylko 2h u niej. Ta cala sytuacja zaczela sie podczas randki.

I nie mieszkamy w tym samym miescie, tylko 30km od siebie. Wiec to nie jest tez przyjsc na spontanie 2km dalej i zapukac do drzwi.

Pisze do mnie raz, dwa razy dziennie ale bardziej ze jej ciezko i ma nadzieje ze sytuacja sie ustabilizuje jak najszybciej.

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Myślę, że nawet najbardziej chory dziadek nie spowoduje, że dobrze rokująca znajomość się rozpadnie.
(W tym miejscu wyrażę wątpliwość, czy aby na pewno chodzi o dziadka, bo może pani po drugiej randce zwątpiła i delikatnie usiłuje się wymiksować, różnie bywa...)
Ja w podobnej sytuacji byłam szczęśliwa, że mogę oderwać myśli od chorej osoby, spotkania z facetem to były chwile mentalnego wytchnienia.
W każdym razie nie unikaj kontaktu, napisz jej coś miłego, niech wie, że myślami jesteś przy niej.
Co masz na mysli napisz cos milego?? Ze mysle o niej?? Ze mi sie teskni czy brakuje mi jej..

Swoja droga ja tez jak mialem podobna sytuacje to wolalem, sie z kims spotkac niz siedziec calymi dniami w domu i myslec.

Dwa dni temu zaprosilem ja do siebie do miasta z pewna propozycja randki, to z euforia odpisala ze to kuszace i dosc romantyczne.

Edytowane przez lang123
Czas edycji: 2019-10-18 o 21:18
lang123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując