Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miody, musztardy - Ireny ubierają, a tu już Święta Bożego Narodzenia się zbliżają ~44
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-10-23, 10:30   #764
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Dot.: Miody, musztardy - Ireny ubierają, a tu już Święta Bożego Narodzenia się zbliża

Bry [emoji477][emoji262]
Jestem zaczytana, jak ja lubię ten stan. Skończyłam wczoraj Fast 800... Dużo opisanych badań, unowocześniona metoda 5:2... Ależ mam teraz ciężki orzech do zgryzienia. 800 kcal można stosować 2 tygodnie, a jak ktoś chce i się dobrze czuje to i dłużej. Tylko nie wiem czy ja dam radę. Nie jestem na tym głodna w dosłownym znaczeniu, ale wieczorem w wyobraźni przewijają mi się wszystkie kanapki z boczkiem, ciepłym serem, smalcem... Pizze i tosty [emoji17] rano cisza, mogę nie jest wtedy nawet do 14...
Można też stosować 800 tylko dwa razy w tygodniu, ale to wiem, że u mnie nie da rezultatów. No i teraz te metody zostały połączone z postem przerywanym [emoji38] dobrze, że już mam głowę pełną wiedzy, bo trudno to ogarnąć !!!
Zamówiłam już porządny ocet jabłkowy i kapustę kiszoną. Rewolucja u mnie na całego.

Natalia, a ty dalej się odchudzasz?
Kwiaty na poddaszu czytać!!! Ta powieść mrozi krew w żyłach!!!

Gwiazdka, kciuki!

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora