Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co myślicie o takim zachowaniu mojej dziewczyny?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-10-23, 12:14   #2
b86fbd8625d9b7713dc397c4b023b1c18a236704_5f3b0c85ccdaa
Konto usunięte

Dot.: Co myślicie o takim zachowaniu mojej dziewczyny?

Cytat:
Napisane przez Fajnykoles Pokaż wiadomość
Witam. Chciałbym na początku poprosić o tylko poważne odpowiedzi.

Sytuacja jest taka, że jestem z dziewczyną prawie 2 lata, a ona nie chce ze mną uprawiać seksu. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że nie jest w ogóle religijna oraz nikt jej nigdy żadnej krzywdy nie zrobił bo jestem jej pierwszym poważnym chłopakiem. Chodzi mi tylko o normalny seks, bo na oralny się godzi wielką chęcią. Często jest tak, że gdy piszemy to ona pisze że chce ze mną to zrobić i czego by ze mną wtedy nie robiła, więc w pewnej chwili napisałem że serio chciałbym to zrobić, bo jesteśmy razem długo i tutaj zaczął się cyrk. Zdenerwowała się strasznie i powiedziała "jeśli Ci się śpieszy z seksem to masz [złe słowo]" i coś tam jeszcze powiedziała, że debilem jestem bo ona mi mówiła, że tam ją boli... owszem mówiła, ale przy robieniu palcówki nic ją nie bolało. Nie wiem co mam o tym myśleć. Jestem sfrustrowany brakiem seksu po takim czasie. Co o tym myślicie?
Ile macie lat?
Skoro nie względy wiary, to może nie czuje się na to gotowa, może boi się ciąży (znam dziewczyny, które nie ufały nawet tabletkom antykoncepcyjnym). Porozmawiaj z Nią na spokojnie, nie naciskaj.
b86fbd8625d9b7713dc397c4b023b1c18a236704_5f3b0c85ccdaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując