2019-10-24, 08:21
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przełomowe wydarzenia z waszego życia
W jednym momencie posypał mi się cały świat. Moja najlepsza przyjaciółka zostawiła mnie bez słowa wyjaśnienia, chłopak miesiąc po tym wyjechał za granicę do pracy, właściwie bez ustaleń ze mną, moja mama rozeszła się z ojcem i również wyjechała za granicę a ojca od tamtego momentu nie zobaczyłam już wcale. To wszystko się wydarzyło w 2 miesiące.
Później przeprowadziłam się do innego miasta do koleżanki i poszłam do pracy na produkcji, w której byłam czarną owcą. Szefowa mnie nienawidziła, obrazała mnie przy ludziach, ekipa w pracy mnie wtedy wspierała na duchu, ale kolorowo nie bylo... Koleżanka była bardzo imprezowa, przez najazdy policji w trybie natychmiastowym musiałam się z tego mieszkania wyprowadzić ale trafiłam najgorzej jak mogłam, gdyż do ekipy w której od początku pewien chłopak rozpowszechniał plotki na mój temat, nie chciał by reszta domowników mnie lubiła.
Finał był taki, że doszło do konfrontacji. Z mieszkania tego chłopaka wyrzucono, mnie wszyscy przeprosili. Z tamtej pracy się zwolniłam.
Od tamtej pory minęło 5 lat.
Dziś mam normalną pracę, fajnego szefa, mieszkam sama z chłopakiem i mam święty spokój.
Najbardziej jednak nie daje mi spokoju sprawa rodzinna i dlaczego najlepsza przyjaciółka się tak zachowała ale jedno jest pewne - w końcu mam SPOKÓJ [emoji4]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|