Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zrozumieć intencje kobiety :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-10-24, 11:38   #14
Marzyciel91
Przyczajenie

Dot.: Zrozumieć intencje kobiety :-)

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Imponuje Ci jej wiedza, doświadczenie - no ma go więcej od Ciebie siłą rzeczy, ale zastanów się, czy takie zachowanie u Twojej rówieśnicy by Ci się podobało i nie uznał byś jej na niepoukładaną i nie wiedzącą czego tak naprawdę chce.

Szczerość do granic otarcia się z intymności to nadal nie przyjaźń. Zwierzanie się po alko również nie.
Tylko ona nie zwierza się tylko po alkoholu. W zasadzie o wszystkich tragizmach ze swojego życia opowiedziała mi na trzeźwo, a przy alkoholu to gadamy sobie na tematy trochę z pogranicza filozofii, światopoglądu itd.

We wtorek jechała do Centrum Handlowego po zakupy. Ma problem z dyskiem, więc zaproponowałem że urwę się z pracy i jej pomogę. Jej syna ze szkoły odebrała siostra. Najpierw była na "nie, nie trzeba" w końcu poszła na to. Pojechaliśmy do CH, zrobiliśmy zakupy i zaprosiłem ją na kolacje. Zgodziła się bez problemu. Na trzeźwo porozmawialiśmy o kilku sprawach z jej życia, które wyszły w rozmowie internetowej, a które chciałem że tak powiem rozwinąć w realu. Chodziło o tragedie jej pierwszego małżeństwa. No i jedliśmy, trochę o tym porozmawialiśmy, trochę na inne tematy - było miło. Więc to nie jest tak, że tylko nawalona się zwierza

I tak - widzę, że Ona sama nie wie czego chce. I tak - wkurza mnie to, ale cóż...jeszcze nie na tyle.

Edytowane przez Marzyciel91
Czas edycji: 2019-10-24 o 11:40
Marzyciel91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując