Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nie potrafię określić swojego typu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-28, 18:32   #1
Fronka
Raczkowanie

Question

nie potrafię określić swojego typu

Mam problem z określeniem mojego typu. Przeczytałam artykuły o typach kolorystycznych oraz possumowanie w wątku Lexie, ale wciąż nie potrafię ustalić jakim jestem typem. Nawet nie wiem czy zimnym czy ciepłym.
Liczę na pomoc Samanty Fałkowskiej i innych dziewczyn.
Moje odpowiedzi na pytania:
1. Jak się opalasz
raczej nie mam problemów z opalaniem. Opalam się na odcień ciepły, brązowy, ale nie na mulatkę. Twarz opala mi się wolniej niż reszta ciała.

2. Kolor oczu
oczy mam piwne, trochę bursztynowe, tęczówka ma wyraźną ciemniejszą obwódkę. Nie mam plamek. Brwi i rzęsy ciemne.

3. Piegi -
niw występują

4. Cera -
Zawwze wydawało mi się że moja skóra ma odcień złotawy. Taka z resztą jest na szyi, jednak na twarzy jest lekko zaróżowiona. Wydaje mi się że może to być efekt pękniętych i rozszerzonych naczynek. Podkłady dobieram w odcieniach ciepłych, żeby dopasować odcień twarzy do szyi. Nie jestem bledziuchem ale też nie należe do typu południowego.
Niestety nie wiem czy się wogóle rumienię, nie zwróciłam uwagi, ale wydaje mi się że nie.

5. Naturalny kolor włosów -
włosy mam w kolorze ciemnego brązu, bez złotych refleksów, raczej chłodne.

6. Kolor ust (naturalny oczywiście)
raczej jasne, taki niewyraźny róż, może koral.

7. W jakich kolorach
z tym bywa różnie. Lubię intensywny i raczej ciemny różowy, malinowy, coś pomiędzy różem a czerwienią, lubię ciepły brąz, rudy, pomarańczowy, uwielbiam czerń. Lubię także żółty i zielony, zarówno delikatny jasby jak i ciemniejszy, soczysty. Ostatnio polubiłam fiolet. Nie przepadam za beżami, i nie potrafię sobie wyobrazić się w niebieskim, mimo że nieraz zwraca moją uwagę. Kiedyś bardzo lubiłam czerwony, intensywny, ale ostatnio znudził mi się.

Tak więc jak widać z powyższych odpowiedzi, nie łatwo określić mój typ. Może moje zdjęcia pomogą.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_1093a.jpg (61,7 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 136_3661a.jpg (36,2 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 110a.jpg (91,9 KB, 55 załadowań)

Edytowane przez Fronka
Czas edycji: 2006-12-10 o 13:25
Fronka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując