Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze Prostownice Do Włosów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-28, 19:56   #1037
anciaahk
kosmitka

Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

Cytat:
Napisane przez Anulek
cześć
też mam niestety sianowate i suche włosy (sAMe problemy z tymi włosami niedługo zbankrutuje przez nie )
używałam wcześniej maski Intense reapair loreal ale nie polecam tylko mi obciążyła włosy a wcale nie były po niej lepsze.Narazie używam pantene złota linia ale też nie jestem zadowolona czekam na przypływ gotówki i pójdę wtedy do hurtowni fryzjerskiej kupić sobie szampon,odżywkę i maske do suchych włosów .Nie
wiem jeszcze jakiej firmy ale napewno można sobie coś tam dobrać tam też kupiłam prostownicę. Jak narazie używam do stylizacji olejku do prostownic renee blanche i jestem bardzo zadowolona, wiem że niektórym dziewczynom nie podszedł ale mi bardzo pasuje (włosy po nim mam super gładkie i są

takie aż do umycia)i serum ale na temat serum narazie się nie wypowiem bo tylko 2 razy użyłam i w sumie dobre jest ale muszę poużywać dłużej żeby stwierdzić konkretnie.Farbujesz sobie włosy? Ja mam jasny balejaż i do tego kręcone suche włosy tragedia ,prostuję sobie średnio raz na tydzień bo jakoś boje się że zniszcze sobie i będę łysa raz chodzę w kręconych a raz w prostych
Daj znać jak coś wybierzesz ciekawego .... Mam na myśli oczywiście jakieś szamponiki i odzywki do znoszczonych i suchych włosów.
Ja jestem szczęśliwą posiadaczką Babyliss Pro. REWELACJA )
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora