Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak poznać drugą połowę, poza portalami randkowymi (fotogeniczność)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-11-06, 07:21   #11
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
BAN stały

Dot.: Jak poznać drugą połowę, poza portalami randkowymi (fotogeniczność)

Cytat:
Napisane przez Dary_losu Pokaż wiadomość
Ale ja nie chce żadnych retuszy robić tylko chce zrobić korzystne ujęcie, na którym się wygląda męsko i przekonująco, atrakcyjnie i ciekawie dla kobiet.
A nie przypadkowe zdjęcie i 100% retusz od a do z.

Tylko w moim przypadku to jest 50-60 ujęć i wtedy powiedzmy akceptacja jednego zdjęcia a nie 2 ujęcia i łał...

No ale skoro tak rozmawiamy to jest porażka, dla osób które nie są w przypadku facetów modelami z okładki, relacja damsko-męska jest porażką.
Bo pracę możesz zmienić na lepszą, podnosząc kwalifikacje, auto masz starsze, zarabiasz - kupujesz nowsze, a postrzegania siebie i swojej urody nie zmienisz.
Kobieta zastosuje make-up i już jest lepiej. Facet jest na straconej pozycji.

Tak myślę.

Więc czy to portale randkowe czy na żywo, okazuje się że to nie takie proste dla kogoś kto jest przeciętny.
A kto Ci broni nakładać make-up? Zwłaszcza jak masz jakiś trądzik to byłoby warto, a jeszcze lepiej iść do dermatologa i go zlikwidować. Co ci się konkretnie nie podoba w swoim wyglądzie? Bo dla mnie też ta niefotogeniczność brzmi jak ściema. Albo jesteś atrakcyjny, albo nie. Zdjęcia aż tak nie zmieniają rzeczywistości.

Co poza wyglądem masz do zaproponowania przyszłej partnerce?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf jest offline Zgłoś do moderatora