2019-11-06, 10:26
|
|
Realistka
|
Dot.: Moja dziewczyna ma żal do byłego
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;87308166]Skoro jej pozwalasz na zatrudnienie byłego, to sobie zatrudnia
Miej jaja i powiedz że tak nie będzie, a nie pytasz obcych ludzi co masz robić. Jakbym usłyszał o takim pomyśle to bym chyba zrobił minę zdziwienia roku.
I czekam aż wpadną osoby które powiedzą, że nie ma prawa tego wymagać i kontakty z byłymi są normalne BO ONI TAK ROBIO.[/QUOTE]
te dwie osoby juz czaja sie za rogiem...  
Cytat:
Napisane przez nevina
Dla mnie dziewczyna jest z tych, które mówią, że łobuz kocha najbardziej  .
Niby była ta przemoc psychiczna i fizyczna, ale podejrzewam, że ona ma podobne wzorce z domu. Osoba ze zdrowym podejściem dawno ucięłaby jakikolwiek kontakt albo próbę kontaktu z jego strony. A ona ryczy po takim czasie, bo dalej jest z nim emocjonalnie związana i pewnie dalej ma jakieś pozytywne uczucia względem niego. Gdyby tak nie było to by mu nie proponowała współpracy. Ona chce się po prostu do niego zbliżyć.
|
Tez mam takie wrazenie.
To nie jest normalne, zeby zatrudniac czlowieka, ktoryego sie nienawidzi i z ktorym tworzylo sie toksyczny zwiazek. On ja przeprosil, wiec ona chce sprawdzic czy sie zmienil.
|