Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja dziewczyna ma żal do byłego
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-11-06, 10:26   #9
FALLinLOVE
Realistka

Dot.: Moja dziewczyna ma żal do byłego

[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;87308166]Skoro jej pozwalasz na zatrudnienie byłego, to sobie zatrudnia

Miej jaja i powiedz że tak nie będzie, a nie pytasz obcych ludzi co masz robić. Jakbym usłyszał o takim pomyśle to bym chyba zrobił minę zdziwienia roku.

I czekam aż wpadną osoby które powiedzą, że nie ma prawa tego wymagać i kontakty z byłymi są normalne BO ONI TAK ROBIO.[/QUOTE]

te dwie osoby juz czaja sie za rogiem...

Cytat:
Napisane przez nevina Pokaż wiadomość
Dla mnie dziewczyna jest z tych, które mówią, że łobuz kocha najbardziej .
Niby była ta przemoc psychiczna i fizyczna, ale podejrzewam, że ona ma podobne wzorce z domu. Osoba ze zdrowym podejściem dawno ucięłaby jakikolwiek kontakt albo próbę kontaktu z jego strony. A ona ryczy po takim czasie, bo dalej jest z nim emocjonalnie związana i pewnie dalej ma jakieś pozytywne uczucia względem niego. Gdyby tak nie było to by mu nie proponowała współpracy. Ona chce się po prostu do niego zbliżyć.
Tez mam takie wrazenie.

To nie jest normalne, zeby zatrudniac czlowieka, ktoryego sie nienawidzi i z ktorym tworzylo sie toksyczny zwiazek. On ja przeprosil, wiec ona chce sprawdzic czy sie zmienil.