2019-11-08, 17:56
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Nie chcę żyć, nie mam po co
Cytat:
Napisane przez Malinowa9896
Nie mam predyspozycji do zawodu. Jak mogę znaleźć jakąkolwiek inną pracę? To nie były testy pt "predyspozycje do pracy w korporacji" tylko testy numeryczne. A więc zbadanie zdolności operowania liczbami i ich analizy. Nie potrafię tego, więc żadnej innej pracy w zawodzie nie znajdę. Zmarnowałam sobie życie i czas, który poświęciłam na studia. Nie mam po co żyć. Popełnię samobójstwo.
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------
To nie były merytoryczne testy. Tylko testy na predyspozycje. Nie mam ich jak się okazało nawet w najmniejszym stopniu. Zmarnowałam życie. Nie mam po co żyć. Już nie chodzi nawet o to, że ta korporacja była wymarzonym miejscem pracy dla mnie od początku studiów. Chodzi o to, że nie mam predyspozycji do pracy w branży, do tego kierunku.
|
1.
Samobójstwo z powodu jakiejś pracy???
Dorośnij, dziecko. Ja tak szalałam po próbnej maturze z matematyki którą oblałam.
Jednak nawet wtedy wiedziałam, że praca, to nie życie.
Jeszcze raz pracuje się, żeby żyć, a nie żyje, żeby pracować.
2. No to popracujesz w innej pracy, skoro do tej nie masz predyspozycji. Zarabiać można na różne sposoby, a życie to nie praca, tylko miłość, emocje, doświadczenia, przyjaźń, przyjemności.
Skoro uważasz, że żyć jest bez sensu, bo nie dostałaś się do jakiejs firmy, to ja ci szczerze współczuję priorytetów życiowych.
Nie masz ważniejszych spraw niż jakiś test???
|
|
|