2019-11-15, 05:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moj chlopak nie daje mi jedzenia!
Cytat:
Napisane przez Natalaszxx
Jestem z chlopakiem juz z poltora roku, czesto sie widzmimy w tygodniu najczesciej u niego.Siedze u niego okolo od 12 do 22 jakos, wszystko fajnie tylko jak jest pora obiau/kolacji to on idzie i wraca z jedzeniem dla siebie i je przy mnie... ja jestem strasznie zawstydzona w tej sprawie ale pare razy mu mowilam ze u mnie zawsze je,on chyba nie wzial tego sobie do serca hah.W moim domu zawsze jak jest to ciagle mowi zebym cos dala do jedzenia albo z gory pyta sie co bedziemy jedli, u mnie w domu msma robi obuadki i mamy wydzielone i raz nie starczylo i sie z nim podzielilam a on do mojej mamy takie „troche malo” myslalsm ze go zabije.Plus jest strasznym sknera,nie oczekuje prezentiw jakis specjalnych ale nawet jak kupujemy np glupie picie to osobno .., nie wspomne o kupywaniu prezerwatyw na zmiane (od teraz bede sama placic za tabletki) Zachowjje sie tak samolubnie ale nie chce przez jedzenie zrywac plus jestem bardzo przywiazana.
(Wybaczcie za te bledy ale moj telefon nie jest w najlepszej kondycji  )
|
Skoro nie chcesz się rozstać to cierp. Ludzie skąpi się nie zmieniają i zawsze już będzie tobie/wam wydzielał.
Ja sobie osobiście nie wyobrażam związku ze sknerą. Uciekłabym w podskokach.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|