Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy Grudniowe 2019 ❤️- część 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-11-25, 12:48   #552
Alicjazkrainyczaroww
Rozeznanie

Dot.: Mamy Grudniowe 2019 [emoji173]️- część 5

Cytat:
Napisane przez PatiPee Pokaż wiadomość
Łooooo jak mi sie spalo po czekoladzie i kawie...... mmmmm bedzie mi brakowac tych drzemek

Przyszedl laktator ,chyba dzis bede go testować [emoji16]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ty to jednak chyba chcesz urodzić w listopadzie [emoji16][emoji16]

Cytat:
Napisane przez voice_of_silence Pokaż wiadomość
Ja też nie widzę grupy. Tam były jakieś krzywe akcje, ze dwa razy widziałam już jak adminka ostrzegała, że usunie grupę w cholerę jak się dziołchy nie będą umiały zachować.

Jestem po usg. Gościu waży ponoć 3400. Lekarz twierdzi, że plus / minus 200, ale nawet na wydruku mam granicę błędu 500, więc nic już nie wiem [emoji14]

Szyjka się skraca, ale nie jakoś znacznie. Czekamy na rozwój sytuacji. Możemy się już bzykać
Waga już konkretna, można rodzic [emoji16]

Cytat:
Napisane przez Ola0731 Pokaż wiadomość
Myślę że jak macie ochotę i lekarka mówiła że nie ma przeciwwskazań to czemu nie [emoji3]

A nóż widelec może coś się zadzieje [emoji3]

A ja właśnie umówiłam się na środę na 14 na USG [emoji846] zobaczymy jak się ma Tomek i ile waży [emoji2]

A tak w ogóle to zaczyna mnie coś kłuć dzisiaj na dole. Czyżby szyjka zaczynała się rozwierać? [emoji848]
Mnie też coraz częściej kłuje. W środę mam wizytę u gina, zobaczymy co powie [emoji4]

Cytat:
Napisane przez izzy_91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wpasowalyscie się w profil grupy[emoji23] ja tam siedzę cichutko jak mysz pod miotłą, nic nie komentuje i się nie udzielam bo tam wszystkie mądre są i co jedna to lepsza[emoji23] czasem mój mąż jak się nudzi bardzo to czyta i się śmieje że mają problemy laski[emoji85]
Ja mam wizytę w czwartek, mam nadzieję że moja żelazna szyjka nie jest już taka żelazna i powoli do brzegu ta ciąża zmierza. Coraz częściej delikatne kłucie czuje tam nisko ale czy to może ruszyć szyjka to wątpię. [emoji851]
Voice kawał chłopa z Twojego synka.[emoji847]

Ja też mam nadzieję, że moja szyjka już się skraca i po 7 grudnia mała wyjdzie [emoji16]

Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka
Alicjazkrainyczaroww jest offline Zgłoś do moderatora