Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy Grudniowe 2019 ❤️- część 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-11-26, 09:21   #702
misiaq002
Zadomowienie

Dot.: Mamy Grudniowe 2019 [emoji173]️- część 5

Cytat:
Napisane przez arya09 Pokaż wiadomość
On jej się starał pomóc, przytulał ta się kładła cała na niego bo jej niewygodnie i się darła że jej łokieć wbija, potem że specjalnie brodą szarpie jej włosy [emoji849] komedia[emoji1787]

Serio taki komentarz kto ma brzuch ciążowy bez ciąży ? To chyba bym się zapytała „a Ty który miesiąc” [emoji1787][emoji1787]

No serio te laski to ostro naburmuszone. Już pomijam ogólnie fakt, że niektórzy nie potrafią się zachować w miejscu publicznym. Drą te paszcze, koleś książkę dziecku na głos czytał i puszczał bajeczki.
Nie wiem czy przeszkadzało mi to sto razy bardziej przez to, że mam wrażenie że mi zaraz głowa eksploduje z bólu [emoji3525]

Ehhh niestety [emoji3525][emoji3525]
Szyjka 3 cm, zero szans na poród na chwile obecna, dziecko duże. Nie podała wagi.
KTG ok, skurczy brak, przepływy dobre.
Mi jedynie ciśnienie skoczyło na IP do 140/90 gdzie w domu rano miałam 125/80 i z tego względu w piątek mam się znowu pojawić na KTG.

Ja się chyba zastrzelę [emoji20][emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Ale tak mi szyjkę badała, że myślałam że się zesr..... z bólu, nigdy czegoś takiego nie miałam i teraz mnie podbrzusze pobolewa [emoji13]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ale dobrze pamiętam, że na ostatnim usg miałaś już wagę ok 3,5 kg? Jedziemy na totalnie tym samym wózku [emoji39] I też mam w piątek ktg, następne zapewne w pon bo wątpię, że to już. Nie mam co prawda wymiarów szyjki ale pozamykana szczelnie [emoji4]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
misiaq002 jest offline Zgłoś do moderatora