Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy Grudniowe 2019 ❤️- część 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-11-26, 16:32   #766
arya09
Zakorzenienie

Dot.: Mamy Grudniowe 2019 [emoji173]️- część 5

Cytat:
Napisane przez misiaq002 Pokaż wiadomość
To jeszcze jedno głupie pytanie... Jak się tak tym laktatorem bawicie 10 minut to coś leci? Bo nie bardzo wiem co zrobić jeśli by zaczęło [emoji23]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

U mnie nic nie leciało.

Cytat:
Napisane przez PatiPee Pokaż wiadomość
Misia mi nic nie lecialo ..ale tak mnie wieczorem suty bolaly ze szok. One bola ogólnie strasznie a po tej zabawie myslalam ze je sobie obetne [emoji3064] dlaczego ja mam takie wrazliwe piersi no [emoji24] juz wiem ze z Kp bedzie masakra

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Kurde mam to samo, myślałam że mi suty odpadną. Już widzę je krwawiące podczas KP [emoji57]

Rafi czekamy na wieści.

Dziewczyny, ale mnie dziś ścięło [emoji20] nigdy mnie tak głowa nie bolała,
Normalnie jakby mi ktoś młotkiem walił, aż płakałam z bólu [emoji853] Apap nic nie daje.
Ciśnienie mam wysokie jak na mnie bo 135/85 więc zbliżam się do granicy. Nie wiem czy to od tego tak boli czy co [emoji19] w szpitalu dziś miałam 140/90 ale się nie przejęłam bo przed wyjazdem, w domu miałam normalne, więc myślałam że znowu syndrom białego fartucha. Mam je jedynie kontrolować bo jak się powtórzy kilka razy 140/90 to kazali mi się stawić do szpitala [emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Jeju to u mnie niedość, że ma wielką głowę to jeszcze nie jest nisko, już widzę że będzie „wesoło” [emoji21]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
arya09 jest offline Zgłoś do moderatora