Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowe 2019 część 10 - jubileuszowa ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-11-30, 20:17   #97
agadzie
Zakorzenienie

Dot.: Mamy majowe 2019 część 10 - jubileuszowa ;)

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Agadzie ja dopiero wpadłam wczoraj na to by kalendarz zrobić, więc czekam aż dzieciarnia padnie i będę coś wymyślać. Oby mnie świt nie zastał mam nadzieję, że docenią, a nie stwierdzą, że woleliby kupny

Ja jestem team góry latem super wspominam wszystkie wypady z dziećmi. Te bez dzieci jeszcze fajniej ale moja Ola jak miała 2,5 roku to doszła sama tam gdzie konie dojeżdzają do Morskiego Oka. Później tż wpakował ją w wózek i pobiegł do celu, bo już miał dosyć latania za nią 10 metrów do przodu, 5 do tyłu a następnego dnia weszła sama na Kasprowy, szlakiem pod kolejką, tż ją wniósł tylko na tym ostatnim stromym podejściu przed szczytem. Syn miał wtedy 7 lat to zasuwał z kolegą, tylko matka kolegi ich goniła. Z resztą w zeszłym roku syn z tż wbiegali na Morskie Oko i byli tylko 5 minut później niż jadąca bryczka. Chcieli zawstydzić mojego ojca, który wsadził swoją ciężką upę na wóz
Ale zimą ja chodzę na dwór za karę, więc i góry mnie takie nie kręcą.
Wieszak na ubrania, papierowe torebki z numerkami i w każdej mała niespodzianka zobacz na po Teresy, sporo tego jest ja robiłam w zeszłym roku, od a do z sama, dlatego taki krzywy. I jeszcze wyszywam górę, może do 6 grudnia mi się uda :p
Cytat:
Napisane przez Eceea Pokaż wiadomość
U nas kolorowa to wychodzi kupa [emoji1787]

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Ja góry tylko zima z mrozem i jesień

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

O wow, silne dzieciaki. No pięknie

Ha ha ha u nas też pampers - tęcza [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
agadzie jest offline Zgłoś do moderatora