Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy Grudniowe 2019 ❤️- część 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-12-06, 13:36   #2615
Ola0731
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy Grudniowe 2019 [emoji3590]- część 5

Cytat:
Napisane przez arya09 Pokaż wiadomość
Może ja mam takiego pecha akurat. Nie wiem. Dziś jest trochę lepsza zmiana położnych, nawet studentki fajniejsze bo przychodzą co chwile i pytają czy wszystko ok.

Tylko wiedza taka, ze dzisiaj np. same się uczyły razem ze mną jak kąpać dziecko [emoji28] i położna je instruowała.

Oglądałam sobie filmiki wczoraj na yt co i jak zrobić, ale właśnie na pomocy z karmieniem mi zależało najbardziej, a z tym niestety najsłabiej. Może dziś coś pomogą na nowej zmianie.

Dali nam książeczkę o karmieniu no i narazie to tyle [emoji2356]

U mnie mało sika, ale kupy idą i położna mówiła że jeszcze ma czas na siuśki [emoji14]
Ja tej Hafiji to nie lubię za bardzo [emoji14] może i dużo wiedzy ale zalatuje mi terrorem na kp.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Prawie przegapiłam! Super wielkie gratulacje [emoji3526][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pamiętaj że możesz w szpitalu bezpłatnie skorzystać z konsultacji fizjoterapeuty uroginekologicznego o ile chcesz [emoji846] tylko musisz dopytać gdzie się zgłosić bo tego już nie wiem. Z każdym dniem będzie coraz lepiej

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ola0731 jest offline Zgłoś do moderatora