Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy Grudniowe 2019 ❤️- część 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-12-06, 17:41   #2642
black___raven
Raczkowanie

Dot.: Mamy Grudniowe 2019 [emoji173]️- część 5

Cytat:
Napisane przez arya09 Pokaż wiadomość
U nas dziś była kąpiel i też niezły ryk [emoji33][emoji2] ale kapali w jakimś dziadostwie Nivea i cały kikut zamoczyła, a wszędzie mówili, żeby go nie moczyć. I sama już nie wiem.
Dobrze, że chusteczki swoje wzięłam bo niby na liście do szpitala ich nie było, a tutaj akurat nie ma. Jest maść do pupy i gaziki i octenisept, którym każą psiukać kikut.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

A w trakcie przewijania poszła kupa [emoji38]

Spokojnie, nawet jak zamoczysz to trzeba osuszyć i już. Ciekawe czy u nas będą kąpać, podobno tylko na prośbę a tak to sobie kąpiesz maluda już w domu. U nas niby też zalecają octanisept, ale mówią, że można też tymi gazikami z alkoholem, że szybciej się porządek z tym pępkiem robi. Ja mam to i to na wszelki wypadek.
Torby stoją spakowane i czekają jak na zbawienie a tu jakieś nieregularne skurcze tylko i o, co to za interes [emoji15]
Cytat:
Napisane przez Ivi56 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a macie chusty do noszenia? Polecacie jakieś? Może ktoś coś słyszał?

Ja mam piękną Dark Aurorę z Littlefrog, ale chyba sobie zły rozmiar wzięłam [emoji52] Mam plan na spokojnie się umówić z doradcą od chust jak tylko się poczuję na siłach, bo bardzo bym chciała chustować. Noworodzia można ogólnie albo w normalnej tkanej albo w elastyku nosić.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
black___raven jest offline Zgłoś do moderatora