2019-12-06, 18:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Grudniowe 2019 [emoji173]️- część 5
Cytat:
Napisane przez PatiPee
Dziewczyny jak chcecie urodzic to trzeba dobrze sobie pogadać z dzieciem  ja mu powiedziałam, ze jak sie nie wypakuje jutro to inaczej sobie pogadamy bo żarty sie skonczyly  - okay,mówisz i masz matka.
Tymek spi od 13.00 na brzuszku, chyba odsypia noc. Strach co będzie w nocy. [emoji33]
Dzis juz dzien super wyglada, po powrocie Leo z Przedszkola bawie sie z nim skoro Tymek spi. A maz ugotowal zupe , ogranal pranie i tak sobie trwamy [emoji14]
Zeby nie bylo za kolorowo to nadal nie umiem odczytac znakow dziecka , a maluch na piersi to dla mnie totalna nowosc jakby to bylo pierwsze sie czuje. Dzis klelam na siebie ze nie mam poloznej
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
U nas w poniedziałek TŻ gadał do brzucha, a mój siostrzeniec puszczał do brzucha piosenki ( piosenka Zuzanna żyrafa zryła mi banię [emoji85]), czytał kawały i bajki. No a we wtorek rano to już konkret- z brzuchem postanowił pogadać mój pies (co wstawiłam na FB) i widocznie poskutkowało [emoji23] chociaż obstawiamy opcję, że Maksa blokowała "drzazga" w moim pępku. Miałam jakiś taki zadarty strupek którego nie mogłam od kilku dni wyciągnąć, a o wszystko haczył i w końcu poprosiłam TŻ żeby mi to igła i pęsetą wyciągnął. Wieczorem wyciągnął i niedługo później odeszły wody [emoji23][emoji23][emoji23]
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------
Cytat:
Napisane przez MagaLena84
Boooze ile ja dziś słodyczy zjadłam, i teraz kara meeeega zgaga [emoji24][emoji24] eeh nie umiem sie powstrzymać, nie mam tak silnej woli.
Do rozpakowanych mamusiek! Czy wam całkowicie przeszła zgaga po urodzeniu?
|
Mnie zgaga towarzyszyła straszna przy porodzie i do tego wymioty przy każdym skurczu. Podejrzewam, że to jogurt, który zjadłam przed spaniem mnie męczył. Po porodzie przeszło wszystko, minęło też drętwienie rąk [emoji6]
|
|
|