2008-08-25, 17:53
|
|
|
Raczkowanie
|
Zmiany potrzebne od zaraz :)
Jestem studentką drugiego roku architektury oszalałej na punkcie zwierząt :P Wychodzę niebawem z wieku nastoletniego i postanowiłam mocno zmienić swój wygląd, jednak z pewnymi zastrzeżeniami Najbardziej zależy mi na fryzurze. Do 2 gimnazjum miałam ogromną grzywkę, później całe liceum bez grzywki, pół roku prosta grzywka i ostatnie pół roku grzywka na skos ;-) Mam włosy długie i gęste (wycieniowane), przeważnie proste (czasem lekko się falują). Nie chcę krótkich włosów (efekt bombki), nie chcę używać tony kosmetyków do ich układania, nie chce ich farbować Szukam po prostu prostego, oryginalnego ścięcia pasującego do mnie. Trudno mi teraz mówić o stylu ubierania się, bo zamierzam się przerzucić wreszcie na coś bardziej kobiecego (do tej pory, jeansy, bluzy z kapturem, t-shirty, luźno i wygodnie Makijażu prawie nigdy nie robię (czasem tusz do rzęs + kredka). Cera - naturalnie lekko śniada, opalam się bardzo szybko, oczy piwne i duże. Mam nadwagę wagę z którą walczę Poniżej kilka fotek Będę wdzięczna za wszelkie porady.
|
|
|