Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki 2019 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-12-18, 05:59   #1854
krejzicatlady
Zadomowienie

Dot.: Staraczki 2019 cz. 4

Cytat:
Napisane przez Klusia91 Pokaż wiadomość
Z opowieści i wieści internetowych
1. Czas na zapłodnienie komórki to około 24h
2. Znany mi przypadek, że laska wyczekala i wytrzymała faceta do płodnych. Jeden stosunek i złoty strzał [emoji6]
3. Łatwo powiedzieć, gorzej zrobić ale nie zamartwiaj się.

Druga połowa cyklu trwa wiecznosc! Mi do @ pozostało 9dni już jutro 8 [emoji12] najszybciej lecą mi dni płodne jak chce TŻ zagonić do wyra a on ciągle coś.. 🤷

Hmmm... Jestem chora na głowę, bo już sobie wkrecam fazę 'to na bank ciaza' przed chwilą dopatrzyłam się widocznych żyłek na piersiach - pewnie od zawsze tam były tylko chciałam to się dopatrzyłam 🤦 No i sutki, a raczej to co pod nimi, wewnątrz jest trochę bolesne przy dotyku... A że ja nie jestem szczególnie obdarowana to mnie raczej bolesność piersi przed okresem nie dotyczyła nigdy. Także tak [emoji12]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kciuki [emoji110][emoji110][emoji41]
Sama się w zeszłym miesiącu tak nakręcałam trochę,niby podchodziłam na chłodno do tego a jednak tu żyła,tam żyła. U mnie się nie sprawdziło ale mam nadzieję że u Ciebie to dobry znak!
Mnie dni do @ od owu się zazwyczaj bardzo dłużą,szczególnie jeśli się naprawdę do starań przyłożyliśmy bo wtedy jakaś nadzieja jest,w tym miesiącu będzie luzik bo wiatropylna nie jestem.
Termin @ mam na 1.1.2020 [emoji85]

3 dni do pracy I tydzień wolnego [emoji123][emoji123]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
krejzicatlady jest offline Zgłoś do moderatora