Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłość, rozwód, różnica wieku - wszystkie przeciwności
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-12-19, 18:06   #91
tinkerver2
Zakorzenienie

Dot.: Miłość, rozwód, różnica wieku - wszystkie przeciwności

Cytat:
Napisane przez Senija Pokaż wiadomość
Jasne, ale ona ponosi za to pośrednią odpowiedzialność. Tak jak każda inna laska z którą ten facet będzie zdradzał żonę.
Czy ja wiem... Ludzie rzadko panują nad swoimi uczuciami(nie myl z popedami). Czasem dzieje się tak, że ktoś się zakochuje po raz kolejny. I o ile idzie z tym uczciwie do partnera i mówi - poznałem kogoś, nie mogę być z tobą, bo cię nie kocham - ale - nie dochodzi do zdrady, to ja nie widzę tu odpowiedzialnosci "tej drugiej". A jeśli dochodzi do zdrady, jakichś potajemnych schadzek, w grę wchodzą jakieś ukrywania się, sypianie po hotelach "wyjazd z pracy", to rozumiem twój tok rozumowania.
Ja rozumiem, że można przestać kochać kogoś, i pokochać kogoś innego. O ile załatwia się to jak człowiek, uczciwie, to rozumiem. Wiem, że boli. Zostałam zdradzona, i to z łaską, którą znałam. Gdyby ex mi powiedział - słuchaj Tinker, nie układa się między nami, poznałem kogoś, nie kocham cię, to jest koniec, to bym chwilę pocierpiala. A tak? Byłam oklamywana kilka tygodni. Straszne uczucie.

Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka
tinkerver2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując