Cera tłusta, bez oszczędzania! Potrzebuję niezawodnego kremu bo stawiam na jakość!
Hej. Irytuje mnie niesamowicie moja tłusta cera. Samo świecenie się nie jest najgorsze. Najgorszy jest makijaż, to jak to wszystko spływa, jak się zanieczyszcza. Jak kredka do brwi się rozpływa i rozmazuje po czasie, albo jak od uśmiechania się części kosmetyków z pomalowanych oczu zostaje na policzkach co daje efekt ciemnych plam pod oczami.
Niby używam tonika, kremu, myje buzie specjalnym, żelem i używalam serum.☠ Niby słyszałam, że powinno się nie tylko używać kosmetyków wysuszających, ale i nawilżających więc te do cery tłuste używałam na dzien, a te nawilżające na noc, ale już mi się nie chce tego robic. Nie widzę efektów a strasznie mi to zjada czas. Znacie może jakieś zabiegi kosmetyczne albo naprawdę fajne sposoby pielęgnacji takiej skóry? Da się cokolwiek zrobić, żeby stała się ona na stałe normalna?
Albo jeśli się nie da to mam ważne pytanie.
Szukam kremu którym będę mogła pielęgnować buźkę. W ogóle nie interesuje mnie cena. Chodzi o to, żeby był naprawdę dobry z naprawdę dobry składem, aby ta chemia w tych tańszych kosmetykach co szkodzi buzi nie szkodziła. Chce czegoś co pozwoli mi naprawde pielęgnować i zapobiegać starzeniu.Mam 25 lat. Tłusta cerę.
Chce zniwelować efekty tłustej cery zabiegami lub pielęgnacja.
Oraz chce kupić jakiś naprawdę jakościowy krem który pozwoli mi trochę dłużej pocieszyć się młoda cera i opóźni efekty starzenia.
Pozdrawiam <3
|