2020-01-08, 04:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziwna sytuacja ze szkoleniem.
Cytat:
Napisane przez annamaria1987
Cześć,
Piszę bo pierwszy raz spotkała mnie taka sytuacja i nie wiem co o niej sądzić oraz kto ma rację.
Chciałam zapisać na pewne szkolenie, na którym bardzo mi zależało.
Było kilka wolnych miejsc o czym informował organizator.
Od razu się odezwałam, otrzymałam maila od organizatora, że są wolne miejsca, rezerwuje dla mnie miejsce, mam tylko wypełnić formularz i wpłacić. Formularz wypełniłam od razu gdy tylko otrzymałam maila o rezerwacji, tak samo uiściłam wpłatę.
Księgowanie ze względu na dzień świąteczny wypadło dnia następnego, z samego rana.
Tymczasem otrzymałam maila od organizatora (od razu odesłali przelew, tu muszę przyznać), że niestety nie ma wolnych miejsc i nie mogą mnie przyjąć.
Co o tym sądzicie?
|
Widocznie się pomylili, czyjaś wpłata przyszła wcześniej (na przykład sesja wychodząca z twojego banku była za późno i doopa), albo ktoś ważniejszy wszedł na twoje miejsce. Skoro odesłali pieniądze, to nic więcej nie zrobisz.
Jak zbliżają się dni świąteczne i weekend, to polecam przelew ekspresowy tak na przyszłość. 5 zł, a może wiele zmienić.
|
|