Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Znajomość z pewnym facetem, potrzebny kop w tyłek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-01-11, 15:35   #17
ColourTheSmallOne
Zadomowienie

Dot.: Znajomość z pewnym facetem, potrzebny kop w tyłek

[1=4b27789c826749bd4d16893 be0ab05cdfb4777a2_659f2fa 2a88b4;87493875]Nie. Ty go nie obchodzisz i to boli, ale to prawda. Odetnij się i nie rób sobie kaszki z mózgu. Rok się bujałam z takim "znajomym". Nie warto. Blokada social media to podstawa. Sama sobie robisz syf.[/QUOTE]
Pewnie masz racje... Nie wypowiadam sie tu czesto, ale podczytuje watek o singielkach i kojarze, ze teraz jestes w szczesliwym zwiazku. Ciesze sie, ze tak ci sie ulozylo. Mam nadzieje, ze ja tez sie kiedys doczekam.

Cytat:
Napisane przez chacaos Pokaż wiadomość
Będzie Ci się żyło znacznie łatwiej, gdy przestaniesz zakładać, że facet nie potrzebuje choćby iluzyjnej bliskości, tylko wchodzi, wsadza, wyjmuje, wyciera w firankę i nara, więc jeśli pojawiła randka, rozmowa czy przytulanko po, to musi coś znaczyć. Nie znaczy.
Okej, teraz widze, ze to nic nie znaczy i zapamietam. Tylko ze w takim razie ja jestem dziwna, bo kiedy to mnie chodzilo tylko o seks i nie zalezalo mi na facecie, to nigdy sie nie przytulalam ani nie uskutecznialam innych czulosci. Okej, widocznie nie kazdy ma tak jak ja.

Cytat:
Napisane przez chacaos Pokaż wiadomość
Nie wyskoczy mu przecież powiadomienie, nie łudź się, że regularnie sprawdza Twój profil, żeby zauważyć. Okłamujesz samą siebie, żeby ciągle żyć tym, co on robi. Jakbyś faktycznie chciała go posłać na drzewo, to byś miała gdzieś, co sobie pomyśli i co zrobi, w końcu się już nie spotkacie, prawda? Póki będzie Ci migać ta zielona kropka w messangerze i relacje na fejsbuniu i insta, będziesz miała czym karmić swoje negatywne uczucia, takie mamy głupie czasy. Niektórzy lubią taką formę masochizmu, ale nie łudź się, że uraza powstrzyma Cię przed poleceniem do niego następnym razem, bo ona oznacza tylko, że nie jest Ci obojętny.
Masz racje, to masochizm, a on nie jest mi obojetny, nigdzie nie pisalam, ze jest.
Czy jest opcja na facebooku, zeby nie widziec publikacji i relacji, ale bez wyrzucania ze znajomych?
ColourTheSmallOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując