Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Znajomość z pewnym facetem, potrzebny kop w tyłek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-01-11, 15:43   #18
4b27789c826749bd4d16893be0ab05cdfb4777a2_659f2fa2a88b4
Konto usunięte

Dot.: Znajomość z pewnym facetem, potrzebny kop w tyłek

Cytat:
Napisane przez ColourTheSmallOne Pokaż wiadomość
Pewnie masz racje... Nie wypowiadam sie tu czesto, ale podczytuje watek o singielkach i kojarze, ze teraz jestes w szczesliwym zwiazku. Ciesze sie, ze tak ci sie ulozylo. Mam nadzieje, ze ja tez sie kiedys doczekam.

Okej, teraz widze, ze to nic nie znaczy i zapamietam. Tylko ze w takim razie ja jestem dziwna, bo kiedy to mnie chodzilo tylko o seks i nie zalezalo mi na facecie, to nigdy sie nie przytulalam ani nie uskutecznialam innych czulosci. Okej, widocznie nie kazdy ma tak jak ja.

Masz racje, to masochizm, a on nie jest mi obojetny, nigdzie nie pisalam, ze jest.
Czy jest opcja na facebooku, zeby nie widziec publikacji i relacji, ale bez wyrzucania ze znajomych?
Doczekasz się Ale musisz coś zmienić. Musisz przestać zadowalać się takimi "relacjami". Szanuj siebie i swój czas. Traktuj siebie jakbyś się kochała, a z czasem się pokochasz. I wtedy pójdzie "z górki". Zobaczysz.

To jakie ja głupoty kiedyś robiłam to nie mam słów. Nie ma czym się chwalić, ale takich relacji opisanych przez ciebie miałam może z pięć. Jedne rozkminiałam, inne nie. Najgorsze to uzależniać swój humor i poczucie własnej wartości od innych ludzi.

Warto życ w zgodzie ze sobą, reszta przyjdzie sama. Wiem, że samotność jest trudna, ale niech ona nie sprawi, ze będziesz zadowalała się byle czym.

Zakochasz się kiedyś, ktoś cię zaprosi na domówkę, będzie szanował ciebie i swój czas. Uwierz w to i zacznij pracować nad sobą

Da się chyba przestać kogoś 'obserwować'. Ale moim zdaniem powinnaś go po prostu usunąć. Tak zeby cie nie kusiło żeby tam zajrzeć w razie czego.
4b27789c826749bd4d16893be0ab05cdfb4777a2_659f2fa2a88b4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując