|
Dot.: Nowy, Irenowy - 2020 Rok!!! - 45
Dzien dobry! Myslalam ze witalam sie juz w nowym watku, bo pamietam tytul... ale widocznie tylko poczytalam. Magus, poklony dla Ciebie jako dzielnje nam panujacej [emoji146][emoji4][emoji8]
Przetrwalam ten tydzien jakos... mam wrazenie, ze dni sie skurczyly a czas szybciej leci [emoji15]
Hania, brawo za silna wole! [emoji106] Ja nawet nie wiem na czym dokladnie Pilates polega [emoji86]
Juz wygooglowalam i w sumie to dla mnie idealne cwiczenia by byly! Moze tez sie wybiore. Tylko kiedy [emoji23]
A dzisiaj tez dzien zawalony, jedziemy do rodzicow C. na lunch, potem odwiedziny u jednych i drugich znajomych i tak dzien zleci.
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;87513388]Ale przecież szyby do drzwi czy do mebli są grubsze niż do ramek. Do ramek używa się cienkiego szkła.
Co do tego czy sami wiemy jacy jesteśmy silni... może i wiemy, ale tylko w teorii. Natomiast nigdy nie wiadomo, co przeważy, że w danym momencie, będziemy mieli dość. Najczęściej jest tak, że wytrzymujemy ciężkie ciosy, natomiast jeśli jest ich dużo i w nadmiarze, wtedy nawet małego kopniaka możemy już nie znieść. Wiecie, tak jak w ta przysłowiowa kropla, przepełnia czarę goryczy.
Jeżeli los mnie sprawdza, to nie chcę nawet myśleć, czym może mi jeszcze dokopać w ramach swojego testowania mojej wytrzymałości...[/QUOTE]
Hania, moge sobie tylko wyobrazic jak musi Ci byc ciezko... mam nadzieje, ze masz wokol siebie ludzi ktorzy cie wspieraja i z ktorymi mozesz porozmawiac, bo rozmowy bardzo duzo daja... moze wizyta u psychologa bylaby przydatna? Czasem pomaga.
Od siebie moge tylko zyczyc duzo sily i pozytywnej energi... mowi sie, ze po kazdej burzy zawsze wychodzi slonce. W koncu musi byc lepiej! [emoji8]