2020-01-21, 21:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku i o wszystkim innym, cz. XVIII
Cytat:
Napisane przez ossoria
Ja mogę wejść na każdą wysokość, ale muszę mieć stabilne oparcie, także taki płotek odpada  Wieża Eiffla super  Albo widok z wieżowca Montparnasse. W ogóle lubię wysokości  Z chęcią zamieszkałabym w wieżowcu, ale moja mama powiedziała, że do mnie wtedy nie przyjedzie. Raz że lęk wysokości, dwa że klaustrofobia i nie weszłaby do windy, a schodami mówi, że nie będzie zasuwać
Mnie wino też nic nie robi. Ale testowałam do 2,5 butelki  Fajna faza, ale bez kaca i zgonu. A wszystko inne, jeszcze poza grzańcem, mnie odrzuca. Nawet przekonałam się teraz w sobotę, że moje ulubione Książęce Ciemne już mi nie smakuje
Też miałam coś podobnego  Lubię patrzeć jak ktoś komuś coś robi na głowie, odpręża mnie to  Sama też lubię, jak się mnie mizia po łbie 
|
U mnie zwlaszcza czerwone wino powoduje bol glowy na pewniaka, wiec pije raczej male ilosci
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------
Cytat:
Napisane przez ossoria
No mi też wystarczy, że do tego wina wypiję pół lampki szampana i już jest kiepsko. W ogóle szampan mi nie służy, nawet taki z wyższych półek cenowych
Paulincia, dostałam prezent pourodzinowy: miseczkę z Bolesławca
I mam nową komórkę, udało nam się przedłużyć umowę na normalnych warunkach, tylko nie mam się nią kiedy zająć, bo mnie mama ciągle molestuje o swoją nową  Teraz etui wybieramy 
|
Oo poka miseczke
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------
Cytat:
Napisane przez madziaa2809
Oj szampan po jakimkolwiek alkoholu źle działa, już nieraz się przekonałam
|
Oj tak, zgadzam sie
|
|
|