Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy to możliwe, że nigdy już nie wejdę w związek?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-01-22, 08:10   #22
Wizazanka1988rok
BAN stały

Dot.: Czy to możliwe, że nigdy już nie wejdę w związek?

Cytat:
Napisane przez nie_powiem Pokaż wiadomość
Znam kilka osób, co nie mają i nie miały jeszcze nikogo, i takich, co miały, ale były to bardzo chwilowe związki - tak chwilowe, że w większości no nie ma co w ogóle się rozdrabniać. Czy jest możliwe, że już nigdy nie wejdziesz w związek? Na pewno nie jest to niemożliwe, ale według mnie mało prawdopodobne jest to, że będziesz już do końca życia sama, jeśli masz 27 lat

"Szukanie na siłę" to dla mnie wkładanie większości swojej energii i czasu wolnego na poznawanie nowych osób płci przeciwnej i jednoczesne nastawianie się na związek. "Szukanie na siłę" to także to, co napisała jedna z wizażanek, czyli chodzenie na kilka randek dziennie. Swoją drogą, jak?
Jak miałam badoo to mi profil zasypali tak wiadomościami,że nie zdarzyłam odpisywać,no więc sobie wybierałam na konkretną godzinę spotkałam się z jedynym później z kolejnym następnie z kolejnym za każdym razem mówiłam,że jutro rano do pracy i długo siedzieć nie mogę prosiłam koleżanki żeby do mnie dzwoniły pisząc sms po kryjomu żeby nie podpadło.
Zdarzały się spotkania które trwały dłużej bo fajnie się rozmawiało.
Nie chciało mi się pisać z facetami którzy trochę mi się podobali zbyt długo bo to dla mnie była strata czasu.
Oczywiście były też dni gdzie nie chciało mi się z kimś spotykać ale i tak przez to poznałam mnóstwo fantastycznych ludzi

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Karena 73 Pokaż wiadomość
Oczywiście, że możliwe. Sama mam takie koleżanki, które po zakończonych związkach nikogo fajnego nie spotkały i są singielkami do dziś choć minęło ok. 15 lat.
Bo nie sztuka być w związku, sztuka spotkać i pokochać i wtedy chcieć być w związku. Z tą konkretną osobą, a nie w jakimkolwiek związku dla samego bycia w parze. To bezsensu. Niestety mam wrażenie, że Tobie chodzi o bycie w związku obojętnie z kim, byle szybko. Zmarnujesz fajne lata na byle kogo, a potem będzie płacz, bo większość fajnych równolatków będzie już zajętych.
15 lat być singielką nieźle nikomu nie chciały dać szansy?Czy nikt się nimi nie zainteresował?
Kurde to do mnie czasami nawet na ulicy ktoś podejdzie,na imprezie ciągle chociaż nie zawsze chciało mi się tam latać zawsze ktoś mi się podobał ciekawe.
Chyba,że naprawdę takie wybredne były ja znam tylko jedną była długo sama fajna wykształcona dziewczyna kawałek przed 40
No ale ona to będąc w związku z moim kolegą to nawet ubierać go chce inaczej,ma przy niej nie przeklinać i zmienia go na siłę.
On kilka miesięcy temu ją zostawił bo nie chce takiej kobiety.
Pewnie znów będzie marudzić,że została sama no ale skoro tak robi to nie ma co się dziwić nikt nie jest idealny a będąc z kimś trzeba zaakceptować jego wady

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Wizazanka1988rok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując