2008-08-26, 13:10
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka
Prawda, że trochę żal wydać 100 zł na bluzkę galową ale niektóre były tak świetne, że szok. Ja trochę ostatnio ześwirowałam, bo liczę że kumpela zrobi w końcu Noc Hazardu (uwielbiam imprezy przebierane  ) gdzie siłą rzeczy trzeba się będzie ubrać jak do kasyna  cała noc grania w ruletkę i popijanie podróbek johny walkera  rozmarzyłam się.
Idę jeść 
|
Jeeeejku, weź mnie tam ze sobą
Świetny pomysł W ogóle bardzo mi się podobają tematyczne imprezy, a ta to już w ogóle...
Cytat:
Napisane przez Neszikaa
grudniowa - ale fajny pomysł na imprezę  masz jeszcze jakies? Bo ja kompletnie nie wiem co z moja 18stka 
|
Heh, ja też nie wiem Nie widziałam się całe wakacje, z osobami , z którymi chcielibyśmy razem robić 8nastkę. Fajnie by było w stylu lat 80 (jak festiwal w Sopocie ), wtedy można tanie, a pomysłowe przebrania zorganizować i pewnie więcej osób by przychylniej na to patrzyło 
Cytat:
Napisane przez Neszikaa
Kupiłam sobie zeszyt z nagim Bartem Simpsonem 
|

Na pewno zeszyt do ulubionego przedmiotu 
Cytat:
Napisane przez Neszikaa
Proponuje przyznać temu postowi nagrode w kategorii: dowcip wątku
A tak w ogole, to pomożcie mi podjac decycje!  mam okazje pojechac z kolezanka do Gdanska. Taki jednodniowy wypad. Oprocz niej beda jeszcze dwie jej kumpele i mam troche obaw, ze nie wkrecesie w ich towarzytwo. Zawsze mi to zajmuje troche czasu. Chcialam jeszcze zabrac jedna nasza wspolna kolezanke, ale jej mama sie nie zgadza. I jestem w kropce, jechac czy nie 
|
jechać, jechać! 
Cytat:
Napisane przez sydunia
matko, zebrało mi się na przeglądanie Pakamery. jakie tam cudeńka  tylko dlaczego tak okropnie drogie? 
|
właśnie 
ładne te broszki 
Ja wczoraj znalazłam tam świetne spodnie... w kroju bryczesy. Ale 300 złotych...  
Właśnie wróciłam z miasta... Łaziłam jak głupia i dopiero w ostatnim sklepie kupiłam sweter
Muszę powiedzieć, ze poprawił mi humor, bo wcześniej byłam wściekła Rację miała Marilyn, że dopiero zakupy dają szczęście
Et puis je fume
|
|
|