Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2020
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2020-02-02, 16:57   #4285
Pat1988
Raczkowanie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2020

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Pat
Widze ze przygotowania pełna para.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Może nie pełną parą, ale trochę mnie zaczyna irytować brak miejsca do przechowywania. Z ubranek nic już nie kupuję. Chyba wszystko mam. Pododawałam do koszyka w Smyku jakieś pierdoły typu ozdobne poduszki, pieluchy tetrowe, pieluchę dużą bambusową, jakieś zawieszki do smoczka, płyn do mycia butelek, karuzelę do łóżeczka i wyszło prawie 400,00 zł. Jakaś masakra. Nie są to oczywiście w większości rzeczy pierwszej potrzeby więc póki co olewam to zamówienie, ale delikatnie się przeraziłam ...
A mam jeszcze listę rzeczy do zamówienia z All..

Cytat:
Napisane przez mala_iskierka Pokaż wiadomość
Pat1988 ja MMA dla siebie:
Bellamama- te wielkie podpaski
Wkładki laktacyjne
Podkłady na łóżko
Majtki jednorazowe
I jeszcze muszę kupić maść na pękające brodawki przy karmieniu (ostatnio stosowałam maltan, super się sprawdził)
Dla dziecka :
Octanisept
Małe sole fizjologiczne
Małe gaziki
I to chyba wszystko ?

Dziewczyny, które czują ruchy, od dwóch dni czuję ale jakby słabiej, czy któraś tak miała ? Czuje się dobrze, brzuch mnie nie boli. Tylko właśnie te ruchy trochę słabsze, nie wiem mogła się rozciągnąć macica i jest teraz więcej miejsca ?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dziękuję za podpowiedzi

Tak. Mój czasami wykazuje mniejszą ruchliwość. Jednakże ma też swoje pory większej aktywności. Najczęściej po godz. 22 mocno fika przez długi czas, a następnie rano. Ale bywały takie dni, że było to mniej intensywne i mniej odczuwalne.
A może więcej chodziłaś ? W ten sposób usypiasz dziecko (tak mi powiedziała lekarka).
Wydaje mi się, że na takim etapie to jest naturalne, ale jeśli się niepokoisz to musisz zapytać kogoś bardziej doświadczonego.
Pat1988 jest offline Zgłoś do moderatora