2020-02-02, 16:57
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2020
Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan
Pat
Widze ze przygotowania pełna para.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Może nie pełną parą, ale trochę mnie zaczyna irytować brak miejsca do przechowywania. Z ubranek nic już nie kupuję. Chyba wszystko mam. Pododawałam do koszyka w Smyku jakieś pierdoły typu ozdobne poduszki, pieluchy tetrowe, pieluchę dużą bambusową, jakieś zawieszki do smoczka, płyn do mycia butelek, karuzelę do łóżeczka i wyszło prawie 400,00 zł. Jakaś masakra. Nie są to oczywiście w większości rzeczy pierwszej potrzeby więc póki co olewam to zamówienie, ale delikatnie się przeraziłam ...
A mam jeszcze listę rzeczy do zamówienia z All..
Cytat:
Napisane przez mala_iskierka
Pat1988 ja MMA dla siebie:
Bellamama- te wielkie podpaski
Wkładki laktacyjne
Podkłady na łóżko
Majtki jednorazowe
I jeszcze muszę kupić maść na pękające brodawki przy karmieniu (ostatnio stosowałam maltan, super się sprawdził)
Dla dziecka :
Octanisept
Małe sole fizjologiczne
Małe gaziki
I to chyba wszystko ?
Dziewczyny, które czują ruchy, od dwóch dni czuję ale jakby słabiej, czy któraś tak miała ? Czuje się dobrze, brzuch mnie nie boli. Tylko właśnie te ruchy trochę słabsze, nie wiem mogła się rozciągnąć macica i jest teraz więcej miejsca ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Dziękuję za podpowiedzi 
Tak. Mój czasami wykazuje mniejszą ruchliwość. Jednakże ma też swoje pory większej aktywności. Najczęściej po godz. 22 mocno fika przez długi czas, a następnie rano. Ale bywały takie dni, że było to mniej intensywne i mniej odczuwalne.
A może więcej chodziłaś ? W ten sposób usypiasz dziecko (tak mi powiedziała lekarka).
Wydaje mi się, że na takim etapie to jest naturalne, ale jeśli się niepokoisz to musisz zapytać kogoś bardziej doświadczonego.
|
|
|