2020-02-24, 08:57
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2020 - cz. II
Cytat:
Napisane przez przezduzeem
Ja nie spię, rodzę... dobę temu odeszly mi wody a aktualnie zaczely mi sie skurcze  troszke za wczesnie, bo przed skonczonym 37tyg ale niewiele, kilka dni
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Powodzenia!
Cytat:
Napisane przez MarzenaKS
Cześć Kochana [emoji870] Bardzo źle się czułam, nawet nie wiedzialam co sie ze mną dzieje.Pierwsza doba po cięciu była okropna- miałam stan rzucawkowy po oksytocynie, łożysko nie chciało się oddzielić, ból sprawiał że modlilam się żeby mnie ktoś dobił [emoji2356] Druga doba problem z chodzeniem i oddychaniem do tego załamanie emocjonalne. Obecnie jest nieco lepiej, przykładamy do piersi i to jest takie cudowne... Wczoraj przyszliśmy do domu.
SARA urodzila się w 36t6d, w czwartek 20.02.2020 to dość wcześnie ale przepływy pepowinowe były niedrożne i stąd decyzja na citowe cięcie. Okazuje się że ten okruszek ma 3 kg i 54 cm. [emoji16] na chwile obecną jest zdrowa i dostała 10 pkt A.
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
|
Gratulacje i dużo zdrowia dla Was
Cytat:
Napisane przez paula54
My już też po. Równe 3 kilo i 51 cm. Śliczne, idealne bobo [emoji846] ja jeszcze na pooperacyjnej A młody z tatusiem się tula.
Marzena - gratuluję 
|
Również gratuluję 
Kurde zazdroszczę dziewczyny, ja już coraz bardziej chciała być po. Im bliżej terminu tym bardziej mam nadzieję że coś już się zacznie. Zobaczymy co mi dzisiaj gin powie.
Ja na koniec oprócz podstawowej morfologii i moczu miałam HIV i HBs, toksoplazmoza za pierwszym razem wyszła mi przebyta więc nie musiałam powtarzac
|
|
|