2020-02-28, 14:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.71
Cytat:
Napisane przez Karola 87
Wrzucam swoje denko bo już nic nie zużyje więcej  to co na zdjęciu plus:
Maseczka Black sugar Bielenda
Krem do rąk Oriflame Black tea and cranberry 30 ml
Isana żel pod prysznic 300 ml kokos
Jeszcze jedno opakowanie płatków
10 próbek podkładu everlasting sync Oriflame bo szukałam koloru na teraz i na lato
Korinka jak remont? I ćwiczenia?
Ja ćwiczę 5 razy w tygodniu po 30 min i chyba to za mało intensywne jest plus codzienny spacer z młodym od 1 - 3 godziny
|

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa
Ja w czerwcu na Sycylię 
We wrześniu na Ibizę.
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------
Dziś mam rozmowę, nie proszę o trzymanie kciuków, bo ja chyba nie chcę tam iść.
Praca bardzo stabilna, posada państwowa. Ale taka kasa, co Wam kiedyś pisałam. Nie wiem, czy jakaś szansa na rozwój jest. Raczej nie. Brak dojazdów, 1 km od domu, pomiędzy firmą TŻa a moją poprzednią 
Czuję, że idąc do każdej kolejnej pracy trochę się cofam. Za każdym razem mam mniejsze wynagrodzenie.
Właściwie w tym miejscu, gdzie idę na rozmowę, miałabym taką samą sytuację, jaką miałam w poprzedniej firmie, tylko, że za mniejsze pieniądze 
|
Trzymam kciuki za najlepsze rozwiązania! Ja kiedyś na chwilę poszłam do takiej pracy (miałam od razu szukać lepszej ), nie na posadę państwową, okazało się, że jestem w ciąży i praca w tej sytuacji była idealna cisza, spokój, blisko, i pieniądze lepsze niż mi się wydawało, i później jeszcze wczasy za pół darmo z młodym.
Korinka Mocne kciuki, za wszystkie montaże bez usterek
|
|
|